Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.

Username
  

Password
  





Search Forums



(Advanced Search)

Forum Statistics
» Members: 4,934
» Latest member: Hmacg
» Forum threads: 1,574
» Forum posts: 7,726

Full Statistics

Latest Threads
Playback tracks are disto...
Forum: Help with JamTracks
Last Post: rickguitar1@yahoo.com
01-27-2023, 08:17 PM
» Replies: 0
» Views: 22
Can't monitor session
Forum: Help with Audio Gear
Last Post: rickguitar1@yahoo.com
01-27-2023, 08:12 PM
» Replies: 2
» Views: 53
No Updates in More Than a...
Forum: Help with Live Jamming Sessions
Last Post: B.J. van Hoek
01-27-2023, 02:43 PM
» Replies: 16
» Views: 2,052
No audio config, high lat...
Forum: Help with Audio Gear
Last Post: Dimitri Muskens
01-26-2023, 07:44 PM
» Replies: 1
» Views: 60
Jamkazam update?
Forum: Help with Windows Client Problems
Last Post: Sticks
01-20-2023, 04:58 PM
» Replies: 7
» Views: 1,712
Mac Error - Audio System ...
Forum: Help with Mac Client Problems
Last Post: GDJ
01-18-2023, 12:08 AM
» Replies: 33
» Views: 27,697
Linux Application
Forum: New Feature Requests
Last Post: P4tt4nz
01-13-2023, 08:16 AM
» Replies: 46
» Views: 47,668
MacBook Air M2 (2022) Ple...
Forum: Help with Mac Client Problems
Last Post: Douglas Jackson
12-30-2022, 11:06 PM
» Replies: 0
» Views: 986
Location
Forum: Miscellaneous
Last Post: Dimitri Muskens
12-21-2022, 11:49 PM
» Replies: 3
» Views: 630
Latency in the UK?
Forum: Help with Live Jamming Sessions
Last Post: Terri 716
12-14-2022, 08:52 PM
» Replies: 7
» Views: 6,116

 
  Problems with streaming live
Posted by: Christiaan - 03-29-2020, 06:21 PM - Forum: Help with Live Jamming Sessions - Replies (2)

Hi,
I'd love to livestream my sessions to an audience on facebook. This does not seem to work.
Also, when I give people the link to watch/listen to a session on the jamkazamsite they get the pop up: not broadcasting.

Livestreaming doesnt seem to work in any way (expect if everybody downloads jamkazam and joins my session)

Is this a known problem?


  Settiing up Focusrite 2i2 on Win 10
Posted by: jb60202 - 03-29-2020, 05:39 PM - Forum: Help with Audio Gear - No Replies

Am trying to get a Focusrite 2i 2 (1st Gen) working in Win 10. The link to detailed instructions is down and I cannot make it work. Please advise. Thanks.


  Reattempting to load www.jamkazam.com
Posted by: wjdcanuck - 03-29-2020, 04:45 PM - Forum: Help with Mac Client Problems - Replies (33)

Huh Hi:  very much wanting to use this brilliant and much-needed platform.  I have Mac OS 10.14.6, and downloaded the app, but the message I'm getting after installing and opening the app is the same:  "Reattempting to load www.jamkazam.com ..."  Help?


  Few Mac app problems - Profile editor
Posted by: vneveux@gmail.com - 03-29-2020, 03:56 PM - Forum: Help with Mac Client Problems - Replies (1)

Hello all,
Thanks for your amazing work. You're building a very promising service ! Not only in the strange period of pandemic crisis we are all struggling against.


  1. I created a band. I'd like to modify some things in the Bio. When I clic on "Edit profile" or "Edit Bio" (linking the same page) I can modify the text but "Save and next" button has no effect. It doesn't validate my changes and I can't go next step, changing other information.

  2. When I first created that band profile, new members instruments or skills were not tagable - no check box and no effect at click...

  3. Band profile page shows :Location:
    Location :
    Paris, A8
    It should be Region or Country I guess... A8 means nothing to me - I suppose it's a code. 
    A very minor bug.

However. Thanks a lot for all.
Be good and the best for you and everybody on the line!
Vincent - Fr


  I cannot get the same ASIO latency with Jamkazam as with my DAW
Posted by: ricecrispies - 03-29-2020, 03:14 PM - Forum: Help with Audio Gear - Replies (7)

I am having audio latency problems with Jamkazam. I have a Focusrite Scarlett 2i2. When I use it to run my DAW (Reaper), I can set the buffer size to 32 samples and get 4.6ms latency. But when I try to configure Jamkazam, it sets the buffer to 120 samples and Jamkazam's reported latency is 23.5ms. So I open my ASIO controls and set the buffer to 32 samples again, but the reported overall latency doesn't change. It's still 23.5ms. When I reenable audio in my DAW I see that the latency is now 11ms. I then change the latency in the ASIO controls from 32 to 64 and back to 32 again, and now the DAW reports 4.6ms latency. But when I go back to Jamkazam, the reported latency is back to 23.5ms, and when I enable the audio in my DAW again, it once again reports 11ms. Why can't I get the same ASIO latency with Jamkazam as with Reaper?


  Limited number of participants?
Posted by: Chris Blackler - 03-29-2020, 03:05 PM - Forum: Rehearsals with Choirs or Large Groups - Replies (18)

Hi. Does jamkazam has an adminstrational or technical limitation in numbers of participants? I want to set-up a choir rehearsal with about 20 singers. Thx, Chris


  Invites not working
Posted by: kdbarrett - 03-29-2020, 02:05 PM - Forum: Help with Live Jamming Sessions - Replies (6)

My band members and I have tried repeatedly to be listed as friends on JamKazam. I finally received an email invite from one member (previous attempts never appeared in my email), but the only option in the email is to create a new account. I already have an account and I have my equipment working, so I don't want to create a new account.

Has anyone run into this issue? Any suggestions?

Thanks


  BIAS FX, no plugins detected
Posted by: Tommy31 - 03-29-2020, 01:52 PM - Forum: Help with Audio Effects Plugins - Replies (9)

Hi!

The Amp Sim I use, Bias Fx, doesnt show up in the plugin menu. I have already scanned the folder where the dll file is located. What am I doing wrong?

Actually, no matter what folder/Plugin is want to scan, nothing is detected. Help would be greatly appreciated!


  No Network Test Servers Available
Posted by: Mark B - 03-29-2020, 12:59 PM - Forum: Help with Windows Client Problems - Replies (5)

I can't use the service as I can't test the server. Any idea when the servers will be available? Is there a workaround or do you have to test it first? Thanks from a newbie.


  Can't create acount
Posted by: Kajseren - 03-29-2020, 12:49 PM - Forum: Help with Windows Client Problems - Replies (11)

Hi forum

I am trying to create an account. The "login with Facebook"-feature won,t work and I can't press the pictures or confirm when I press the "I am not a robot"-button. I've updated Java and Flash. 

Any help would really be appreciated.